کیان رنجبر
اسپاگتی را به مدت 10 دقیقه در آب جوش بریزید تا بپزد.
سپس آن را آبکش کنید.
حالا بیکن ها را همراه با نمک و فلفل مزه دار کرده، در تابه تفت دهید و کنار بگذارید.
اینک پاستا را در تابۀ مناسبی بریزید و با اندکی روغن زیتون گرم کنید.
بعد مخلوط شیر و خامه را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.
در آخر بیکن را بیفزائید و وسط پاستا یک حفره ایجاد کرده و زرده تخم مرغ را در حفره بگذارید و اجازه دهید تا زرده اندکی خودش را بگیرد و عسلی شود.
یادآوری
در هنگام سرو زرده را با پاستا مخلوط کنید.