Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

خورش گل کلم و آلو

خورش گل کلم و آلو

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سیب‌زمینی استامبولی حلقه‌ای خرد کرده 4 عدد متوسط

گل کلم گلچه‌ای خرد کرده 200 گرم

کلم براکلی گلچه‌ای خرد کرده 150 گرم

روغن کنجد 4 قاشق سوپخوری

قارچ درشت خرد کرده 250 گرم

زنجبیل رنده کرده  1 تکه کوچک

نمک و فلفل قرمز  به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

ادویه کاری 1قاشق چایخوری

برگ بو  1 عدد

پیاز سرخ  کرده  3 قاشق سوپخوری

نخود پخته 1 پیمانه

آلو سیاه خیسانده  10 عدد

پلوی زعفرانی با کره 2 پیمانه

گشنیز خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی

سیب‌زمینی، گل‌کلم، براکلی و روغن کنجد را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و به مدت 8 دقیقه تفت دهید.

آن‌گاه قارچ، زنجفیل، نمک، فلفل، رب گوجه فرنگی، ادویه کاری، برگ بو، پیاز داغ، نخود و آلو را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا به میزان کافی آب اضافه کنید و اجازه دهید خورش پخته شود و جا بیفتد.

سپس خورش را در ظرف مناسبی بکشید، رویش را با گشنیز خرد کرده بیارائید و به همراه پلو زعفرانی آن را سرو نمائید.

برچسب ها: انواع خورشآشپزباشیمعصومه عیوضیخورش گل کلم و آلو تعداد بازديد: 2953 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است