ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
گلکلم و براکلی را به قطعههای درشت برش بزنید و در آب و نمک به مدت 5 دقیقه بپزید و در آبکش بریزید. آنگاه در ظرف مناسبی 2 قاشق سوپخوری از سس آماده کرده بریزید و گلکلم و براکلی را روی سطح سس بچینید.
حالا باقیمانده سس را روی سطح براکلی و گلکلم بدهید و رویش پنیر بپاشید. اینک ظرف را در طبقه وسط فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی شود.
روش تهیه سس سفید: کره را در تابه مناسبی روی اجاق بگذارید تا آب شود. آرد را بیفزائید و هم بزنید تا قدری آرد تفت داده شود.
شعله را ملایم کنید و به یکباره شیر را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید، نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. باید قدری غلیظ شده باشد.