Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 07:53

اسپاگتی با سبزیجات

اسپاگتی با سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6نفر

اسپاگتی یک دوم بسته

روغن کنجد 8 قاشق سوپخوری

سیر له کرده 2 حبه

پیازچه خرد کرده 6 ساقه

کلم براکلی گلچه‌ای خرد کرده 100 گرم

گل کلم سفید گلچه‌ای خرد کرده 150گرم

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز خرد کرده یک پیمانه

قارچ 4 قاچ کرده 8 عدد

اسفناج بخارپز کرده 200 گرم

نمک، فلفل سیاه و جوز هندی به میزان لازم

اورگانو 1 قاشق چایخوری

گوجه‌فرنگی خشک شده و طعم‌دار به میزان لازم

آشپزباشی - معصومه عیوضی

آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوش آید. آن‌گاه اسپاگتی و قدری نمک را به آب جوش بیفزائید و مخلوط کنید تا اسپاگتی به مدت 10-12 دقیقه بجوشد و بپزد.

حالا اسپاگتی را آبکش کنید و کنار بگذارید. سپس در تابهمناسبی روغن کنجد بریزید، سیر، پیازچه، براکلی، گلم کلم و فلفل دلمه‌ای را چند دقیقه تفت دهید.

اینک قارچ را بیفزائید و به تفت دادن ادامه دهید. حالا اسفناج، نمک، فلفل، جوز هندی و اورگانو را اضافه کرده، مخلوط نمائید و تابه را از روی حرارت بردارید.

سپس اسپاگتی را با سبزیجات فراهم کرده مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با گوجه‌های خشک بیارائید.

یادآوری 1: اسپاگتی را پس از آبکش کردن گرم نگهدارید.

یادآوری 2: گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت 3 ساعت در ترکیب روغن زیتون، سیر له کرده، زیره و دانه فلفل سیاه بخوابانید تا طعم‌دار شود.

برچسب ها: اسپاگتیغذای گیاهیآشپزباشیمعصومه عیوضیاسپاگتی سبزیجاتغذای بدون گوشت تعداد بازديد: 1535 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است