آشپزباشی - معصومه عیوضی
آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوش آید. آنگاه اسپاگتی و قدری نمک را به آب جوش بیفزائید و مخلوط کنید تا اسپاگتی به مدت 10-12 دقیقه بجوشد و بپزد.
حالا اسپاگتی را آبکش کنید و کنار بگذارید. سپس در تابهمناسبی روغن کنجد بریزید، سیر، پیازچه، براکلی، گلم کلم و فلفل دلمهای را چند دقیقه تفت دهید.
اینک قارچ را بیفزائید و به تفت دادن ادامه دهید. حالا اسفناج، نمک، فلفل، جوز هندی و اورگانو را اضافه کرده، مخلوط نمائید و تابه را از روی حرارت بردارید.
سپس اسپاگتی را با سبزیجات فراهم کرده مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با گوجههای خشک بیارائید.
یادآوری 1: اسپاگتی را پس از آبکش کردن گرم نگهدارید.
یادآوری 2: گوجهفرنگیها را به مدت 3 ساعت در ترکیب روغن زیتون، سیر له کرده، زیره و دانه فلفل سیاه بخوابانید تا طعمدار شود.