Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:18

کتـه باقـلا

کتـه باقـلا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

برنج باسماتی  4 پیمانه

بلغور گندم  1 پیمانه

باقلای خشک زرد  یک‌ونیم پیمانه

نمک به میزان لازم

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

آب 4 پیمانه

زعفران حلکرده غلیظ  1 قاشق چایخوری

پیازداغ یک پیمانه

کره 200 گرم

پیازداغ اضافی  یک دوم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج، بلغور و باقلا را از شب قبل جداگانه بخیسانید. آن‌گاه این مواد را همراه  با نمک، زردچوبه و آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید، هزارگاهی نیز آن را هم بزنید.

در اواخر پخت زعفران، پیازداغ و کره را بیفزائید  و اجازه دهید آب برنج کشیده شود. اینک کته را به مدت 45 دقیقه دم کنید.

سپس کته باقلا را به صورت قالبی برای پذیرائی در ظرف مناسبی برگردانید و با پیازداغ اضافی بیارائید.

برچسب ها: انواع پلوپلوی سنتیآشپزباشیاعظم گلزارمنشکته باقلاکته تعداد بازديد: 1543 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است