Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:27

مرغ پرتقالی

مرغ پرتقالی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

روغن زیتون به میزان لازم

ران مرغ ۳ عدد

پیازداغ ۲ قاشق سوپخوری

 زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

 نمک و فلفل به میزان لازم

قارچ ورقه‌ای خرد کرده ۵۰۰ گرم

آب پرتقال ۲۵۰ میلی لیتر

فیله پرتقال  از یک عدد پرتقال

ادویه فرانسوی یک قاشق سوپخوری

(مرزه، رازیانه، آویشن، اسطوخودوس، سیر، برگ بو، مرزنجوش و ریحان)

فلفل قرمز حلقه‌ای خرد کرده به میزان لازم

فنشن خرد کرده یک دوم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. آن گاه مرغ را در آن تفت دهید.

پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را نیز بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید تا مرغ پخته و بدون آب شود.

سپس قارچ، آب پرتقال و فیله پرتقال را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بپزید. اینکه یک قاشق سوپخوری روغن در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید و ادویه را بیفزائید تا بوی عطر آن بلند شود.

فلفل قرمز و فنشن را نیز اضافه کنید و پس از ۳۰ثانیه از روی حرارت بردارید و به خوراک بیفزائید. حالا مرغ پرتقالی را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.

یادآوری: در صورت در دسترس نبودن فنشن می‌توانید از سبزی معطر دیگری استفاده نمایید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشخوراک خوشمزهمرغ پرتقالیخوراک مرغ پرتقالیعذای فرانسویخوراک فرانسوی تعداد بازديد: 1403 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است