آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
در تابه مناسبی قدری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. آن گاه مرغ را در آن تفت دهید.
پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را نیز بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید تا مرغ پخته و بدون آب شود.
سپس قارچ، آب پرتقال و فیله پرتقال را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بپزید. اینکه یک قاشق سوپخوری روغن در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید و ادویه را بیفزائید تا بوی عطر آن بلند شود.
فلفل قرمز و فنشن را نیز اضافه کنید و پس از ۳۰ثانیه از روی حرارت بردارید و به خوراک بیفزائید. حالا مرغ پرتقالی را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.
یادآوری: در صورت در دسترس نبودن فنشن میتوانید از سبزی معطر دیگری استفاده نمایید.