ماهنامه آشپزباشی - مریم نویدی زاده
قطعهای از كاغذ فويل را روی ميز كار قرار دهيد. آنگاه قدری روی آن را چرب كنيد. حالا سینه مرغ را روی فويل قرار دهيد چند برش روی سينه ايجاد كنيد و با ادویه ليمو فلفلی آن را مزهدار كنيد.
سپس با قلمو سطح مرغ را با مارمالاد آغشته و رويش روغن زيتون بريزيد. اينك اطراف فويل را جمع كرده، آن را ميپيچيم و در ظرف نسوزی قرار ميدهيم.
حالا در فر گرم كرده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت تقریبی 30 دقيقه آن را ميپزيم. در اواخر پخت كاغذ آلومينيم را باز ميكنيم تا آب داخل فويل تبخير شود و روي سطح مرغ برشته گردد.