Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

سینة مرغ تنوری با مارمالاد پرتقال

سینة مرغ تنوری با مارمالاد پرتقال

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای1نفر

سینه مرغ یک دوم از يك عدد

روغن زیتون دو قاشق سوپخوری

ادویه لیمو فلفلی به میزان لازم

مارمالاد پرتقال 125 میلیليتر (نصف پیمانه)

نمک و فلفل به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - مریم نویدی زاده

قطعه‌ای از كاغذ فويل را روی ميز كار قرار دهيد. آن‌گاه قدری روی آن را چرب كنيد. حالا سینه مرغ را روی فويل قرار دهيد چند برش روی سينه ايجاد كنيد و با ادویه ليمو فلفلی آن را مزه‌دار كنيد.

سپس با قلمو سطح مرغ را با مارمالاد آغشته و رويش روغن زيتون بريزيد. اينك اطراف فويل را جمع كرده، آن را مي‌پيچيم و در ظرف نسوزی قرار مي‌دهيم.

حالا در فر گرم كرده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت تقریبی 30 دقيقه آن را مي‌پزيم. در اواخر پخت كاغذ آلومينيم را باز مي‌كنيم تا آب داخل فويل تبخير شود و روي سطح مرغ برشته گردد.

برچسب ها: غذا با مرغآشپزباشیمریم نویدی زادهسینه مرغ تنوری تعداد بازديد: 1545 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است