آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
روغن و پیاز را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیوسته هم بزنید تا پیاز سبک و طلایی شود.
آنگاه زنجفیل و سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه مخلوط نمائید. حالا زردچوبه، زیره، گراماسالا، تخم گشنیز، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط نمائید.
سپس رب گوجهفرنگی را افزوده و کمی تفت دهید و به میزان کافی آب اضافه کنید. تا بجوش آید.
در این فاصله بامیهها را با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و به مواد فراهم کرده بیفزائید تا بامیه کمی بپزد سپس سیبزمینی را اضافه کنید و صبر کنید تا خورش پخته و جا بیفتد.