Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:27

کسوله

کسوله

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای  6-8 نفر

 لوبیا سفید یک پیمانه

پیاز خرد کرده یک عدد درشت

روغن زیتون به میزان لازم

گوشت سردست ۴۵۰ گرم

ران غاز یا مرغ ۴۵۰ گرم

تره فرنگی خرد کرده ۲ عدد

کرفس خرد کرده  ۳ ساقه

هویج خرد کرده 2 عدد متوسط

سیر له کرده ۲ حبه

پودر آویشن یک قاشق چایخوری

ژامبون خرد کرده ۱۵۰ گرم

برگ بو  ۲ عدد

نمک و فلفل  به میزان لازم

سوسیس آلمانی 3 عدد

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

لوبیا را خیسانده و بپزید. آنگاه پیاز و قدری روغن را روی حرارت اجاق بگذارید و پیاز را تفت دهید. حالا گوشت را  بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

سپس به میزان کافی آب اضافه نمائید و گوشت را بپزید، در این فاصله ران مرغ یا غاز را تفت دهید و به خوراک اضافه کنید تا بپزند.

اکنون تره فرنگی، کرفس و هویج را اندکی تفت دهید و به همراه سیر، آویشن، ژامبون، برگ بو، نمک و فلفل به خوراک بیفزائید و صبر کنید تا خوراک پخته شود و جا بیفتد.

سپس سوسیس‌ها را در قدری روغن تفت دهید و به خوراک اضافه کنید. پس از چند دقیقه خوراک آماده می‌باشد.

 یادآوری: این غذای محلی را در ظرف سفالی تهیه نمائید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذا با گوشتغذای فرانسویکسولهکسوله غذای فرانسه تعداد بازديد: 4472 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است