آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
لوبیا را خیسانده و بپزید. آنگاه پیاز و قدری روغن را روی حرارت اجاق بگذارید و پیاز را تفت دهید. حالا گوشت را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.
سپس به میزان کافی آب اضافه نمائید و گوشت را بپزید، در این فاصله ران مرغ یا غاز را تفت دهید و به خوراک اضافه کنید تا بپزند.
اکنون تره فرنگی، کرفس و هویج را اندکی تفت دهید و به همراه سیر، آویشن، ژامبون، برگ بو، نمک و فلفل به خوراک بیفزائید و صبر کنید تا خوراک پخته شود و جا بیفتد.
سپس سوسیسها را در قدری روغن تفت دهید و به خوراک اضافه کنید. پس از چند دقیقه خوراک آماده میباشد.
یادآوری: این غذای محلی را در ظرف سفالی تهیه نمائید.