کیان رنجبر
فر را با دمای 200 درجۀ سانتیگراد گرم کنید.
آن گاه لازانیا را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
سپس کلم براکلی را در آب در حال جوش و نمک به مدت 10 - 15 دقیقه بپزید و آبکش کنید.
اینک آن را ریز خرد کنید و با پنیر خامه ای، فلفل سیاه، فلفل سفید، آویشن و جوز هندی مخلوط کنید.
حالا ورقه های لازانیا را روی میز کار بگذارید و از مایه کلم براکلی رویش بریزید و آن را رول کنید.
اکنون لازانیا را در ظرف مخصوص فر بگذارید، رویش پنیر موزارلا بریزید و به مدت تقریبی 30 - 40 دقیقه بپزید تا سطحش برشته و طلائی شود.