ماهنامه آشپزباشی - فاطمه درویش
آب را در قابلمه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا بجوش آيد. آنگاه پاستا را اضافه كرده و اجازه دهيد بپزيد. سپس آن را آبكش كنيد و كنار بگذاريد.
حالا روغن زيتون را در تابه بريزيد، ميگو، آبليمو، پوست ليمو، پيازداغ، پودر سير، نمك و فلفل را بيفزائيد و 5 دقيقه مواد را تفت دهيد تا ميگوها بپزد.
سپس كلم براکلی را اضافه كنيد، حال پاستا را نيز اضافه كنيد و غذای آماده را در ظرف مناسبی بريزيد و با پيازداغ بيارائيد و ميل كنيد.