Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

پاستا باميگو و براکلی

پاستا باميگو و براکلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

آب 1500 میلیليتر (6 پيمانه )

پاستا 250 گرم

روغن زيتون 2 قاشق سوپخوری

ميگو 300 گرم

آبليمو 2 قاشق سوپخوری

پوست ليموی رنده كرده يك قاشق چايخوری

پيازداغ 2 قاشق سوپخوری

پودر سير يك‌دوم قاشق چايخوری

نمك و فلفل به ميزان لازم

كلم براکلی خرد كرده و پخته 2 پيمانه

ماهنامه آشپزباشی - فاطمه درویش

آب را در قابلمه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا بجوش آيد. آن‌گاه پاستا را اضافه كرده و اجازه دهيد بپزيد. سپس آن را آبكش كنيد و كنار بگذاريد.

حالا روغن زيتون را در تابه بريزيد، ميگو، آبليمو، پوست ليمو، پيازداغ، پودر سير، نمك و فلفل را بيفزائيد و 5 دقيقه مواد را تفت دهيد تا ميگوها بپزد.

سپس كلم براکلی را اضافه كنيد، حال پاستا را نيز اضافه كنيد و غذای آماده را در ظرف مناسبی بريزيد و با پيازداغ بيارائيد و ميل كنيد.

برچسب ها: غذای دریاییانواع پاستاپاستا با میگوآشپزباشیغذا با براکلیفاطم درویش تعداد بازديد: 1426 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است