Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:14

پاپ اُورقارچ (Mushroom Popovers)

پاپ اُورقارچ (Mushroom Popovers)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 عدد

تخم‌مرغ 1 عدد

آرد 115 گرم

شیر 300 میلی‌لیتر (یک‌و یک‌چهارم پیمانه)

نمک به میزان لازم

مواد لازم میانی:

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 200 گرم

آبلیموی تازه چند قطره

جعفری خرد کرده 2 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای قرمز (خرد کرده) یک‌چهارم پیمانه

آشپزباشی - افسانه ظروفی

تخم‌مرغ و آرد را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. آن‌گاه شیر را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید و بعد اندکی نمک به آن اضافه نمائید.

سپس این مایه را 20 دقیقه کنار بگذارید. در این میان فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مخصوص پودینگ را چرب نمائید.

حالا مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیکه پودینگ پف کند و طلائی رنگ شود در فر بپزید. اکنون پودینگ‌ها را با مایه میانی پر کنید و با برگ جعفری بیارائید.

روش تهیه مایه میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم کنید. آن‌گاه قارچ و آب ‌لیمو را بیفزائید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

سپس جعفری، نمک و فلفل را به آن افزوده و مخلوط سازید. حالا فلفل دلمه‌ای را درون این مخلوط بریزید و هم بزنید.

برچسب ها: آشپزی مللغذا با قارچغذای خوشمزهغذای مللپیش غذاآشپزباشیافسانه ظروفیغذای سبکپاپ اور قارچ تعداد بازديد: 1497 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است