آشپزباشی - افسانه ظروفی
تخممرغ و آرد را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. آنگاه شیر را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید و بعد اندکی نمک به آن اضافه نمائید.
سپس این مایه را 20 دقیقه کنار بگذارید. در این میان فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مخصوص پودینگ را چرب نمائید.
حالا مایه فراهم کرده را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیکه پودینگ پف کند و طلائی رنگ شود در فر بپزید. اکنون پودینگها را با مایه میانی پر کنید و با برگ جعفری بیارائید.
روش تهیه مایه میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم کنید. آنگاه قارچ و آب لیمو را بیفزائید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
سپس جعفری، نمک و فلفل را به آن افزوده و مخلوط سازید. حالا فلفل دلمهای را درون این مخلوط بریزید و هم بزنید.