Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

کاسه‌های فیلو و مرغ

کاسه‌های فیلو و مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

فیله مرغ مکعبی خرد کرده  400 گرم

کره 30 گرم

پیازچة خرد کرده یک‌سوم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

مخلوط نخودفرنگی، هویج و ذرت یک‌پیمانه

پنیر موزارلا رنده کرده  200 گرم

سس سفید سه‌چهارم پیمانه

خمیر فیلو به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

مرغ را در کره تفت دهید. آن‌گاه پیازچه، نمک و فلفل را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. حالا نخود فرنگی، هویج و ذرت را افزوده، مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.

سپس یک‌سوم از پنیر و سس را با آن ترکیب کنید و کنار بگذارید. اینک مربع‌هایی به ابعاد 10 ×10 از خمیر فیلو ببرید و سه لایه روی هم در قالب مافین قرار دهید.

حالا از مواد فراهم کرده درون کاسه‌های فیلو را پر کنید و رویش پنیر بپاشید و در فر گرم کرده به مدت 15-20 دقیقه در طبقه وسط بپزید تا لبه‌های خمیر طلایی شود.

برچسب ها: غذای خوشمزهپیش غذاخمیر فیلوغذا با خمیر فیلوآشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع غذا با خمیر فیلوغذای سادهکاسه های فیلو و مرغ تعداد بازديد: 1575 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است