آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
مرغ را در کره تفت دهید. آنگاه پیازچه، نمک و فلفل را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. حالا نخود فرنگی، هویج و ذرت را افزوده، مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
سپس یکسوم از پنیر و سس را با آن ترکیب کنید و کنار بگذارید. اینک مربعهایی به ابعاد 10 ×10 از خمیر فیلو ببرید و سه لایه روی هم در قالب مافین قرار دهید.
حالا از مواد فراهم کرده درون کاسههای فیلو را پر کنید و رویش پنیر بپاشید و در فر گرم کرده به مدت 15-20 دقیقه در طبقه وسط بپزید تا لبههای خمیر طلایی شود.