ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر
کرفس، گوجه، لیمو، سیر، نمک و آب را در مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا نرم و یکدست شود. آنگاه فیلهها را به سس فراهم کرده آغشته کنید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
حالا هر برش از ماهی را ابتدا در آرد و سپس در تخممرغ و بعد در کنجد بغلتانید و دوباره به مدت 10 دقیقه در یخچال استراحت دهید. اینک در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.
یادآوری 1: از هر ماهی بدون استخوانی میتوانید استفاده نمائيد.
یادآوری2: به جای تخممرغ میتوانید از مخلوط آب و آرد استفاده کنید.