Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:09

خوراك قارچ با فیله گوسـاله

خوراك قارچ با فیله گوسـاله

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

فیله گوساله خلالی خرد كرده 300 گرم

 

سس سویا 2 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع به میزان لازم

 

سیر له كرده 3 حبه

 

فلفل دلمه‌ای سبز و زرد خلالی خرد كرده از هر كدام 1 عدد

 

 

قارچ 500 گرم ریز

 

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری

 

جوانه ماش برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی –سرور چاووشی

 

فیله را به مدت 2 ساعت در سس سویا بخوابانید تا مزه‌دار شود. آن‌گاه قدری روغن در تابه بریزید، سیر را در آن تفت دهید و از تابه درآورید. سپس گوشت را در همان تابه بریزید و با حرارت تند و یكنواخت تفت دهید.

حالا فلفل دلمه‌‌ای را بیفزائید و 12 دقیقه تفت دهید. سپس قارچ را بیفزائید و پس از چند دقیقه، آرد ذرت را اضافه كنید و همه مواد را با هم مخلوط نمائید. اكنون خوراك قارچ و فیله را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با جوانه ماش بیارائید.

برچسب ها: آشپزی با قارچآشپزی با گوشتآموزش خوراکطرز تهیه خوراکخوراک قارچخوراک با گوشت تعداد بازديد: 4070 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است