ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی
روغن زیتون، هویج، کرفس، پیاز، فلفل دلمهای را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم سبزیجات را تفت دهید. آن گاه براکلی، گل کلم و فیله گوجه فرنگی را بیفزایید و 5 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
سپس رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه و سیر را اضافه کنید و روی حرارت 5 دقیقه دیگر تفت دهید. اینک به میزان کافی آب اضافه کنید تا سبزیجات بپزند. سپس آب ناریج و زیتون را بیفزائید و خوراک را در ظرف مناسبی برای پذیرایی بکشید.