آشپزباشی - کیان رنجبر
گوشت و پیاز را با مقداری آب روی حرارت اجاق بگذارید تا بجوش بیاید. آنگاه کفهای به وجود آمده روی سطح آب را با صافی جدا کرده و در این مرحله نخود خیسانده را به همراه زردچوبه بیفزایید.
پس از پخته شدن گوشت و نخود، سیبزمینی و کشک را بیفزائید اینک نمک، فلفل و نعنا داغ را اضافه کنید. حالا آبگوشت را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.
یادآوری 1: از لوبیا سفید و بادمجان سرخ کرده ورقهای نیز در این آبگوشت میتوان استفاده کرد.
یادآوری 2: می توانید در انتها مخلفات را جداگانه بکوبید و کشک را هنگام میل کردن به آبگوشت بیفزایید.