Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:13

آبگوشت‌کشک

آبگوشت‌کشک

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت گوسفندی با استخوان 500 گرم

پیاز 1 عدد بزرگ

نخود 75 گرم

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

سیب‌زمینی 2 عدد متوسط

کشک 100 میلی‌لیتر

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

نعنا داغ  به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

گوشت و پیاز را با مقداری آب روی حرارت اجاق بگذارید تا بجوش بیاید. آنگاه کف‌های به وجود آمده روی سطح آب را با صافی جدا کرده و در این مرحله نخود خیسانده را به همراه زردچوبه بیفزایید.

پس از پخته شدن گوشت و نخود،  سیب‌زمینی و کشک را بیفزائید اینک نمک، فلفل و نعنا داغ را اضافه کنید. حالا آبگوشت را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

یادآوری 1: از لوبیا سفید و بادمجان سرخ کرده ورقه‌ای نیز در این آبگوشت می‌توان استفاده کرد.

یادآوری 2: می توانید در انتها مخلفات را جداگانه بکوبید و کشک را هنگام میل کردن به آبگوشت بیفزایید.

برچسب ها: آبگوشتآشپزباشیکیان رنجبرغذای سنتی ایرانیآبگوشت کشکغذای اصیل ایرانی تعداد بازديد: 1492 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است