آشپزباشی - فاطمه درویش
مایه خمیر، شکر و یکچهارم پیمانه از آب ولرم را در کاسه مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود.
آنگاه آرد و اندکی نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و در مرکز آن حفرهای ایجاد کنید. سپس مایه خمیر آماده، 1 پیمانه آب و روغن را در این حفره بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر حاصل شود.
خمیر را 5 دقیقه ورز دهید. حالا خمیر را در جای گرم بگذارید تا حجمش دو برابر گردد. اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه باز کنید و با برشگر گرد به قطر 4 سانتیمتر برش بزنید .
سپس از مایه میانی داخل آن بریزید و اطراف آن را با چنگال بهم بچسبانید و روی آن را با زرده تخممرغ اندود کنید و در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه پیراشکیها را بپزید.
روش تهیه مواد میانی: کره را در تابه مناسی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا آب شود. آنگاه قارچ را بیفزائید و تفت دهید.
پیازداغ، پیازچه و جعفری را نیز اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند اینک تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا مواد خنک شود. سپس پنیر را بیفزائید و مخلوط کنید.