Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

سوفلۀ ‌ماهی و میگو

سوفلۀ ‌ماهی و میگو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

فیله ماهی شیر 300 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم

میگو تمیز کرده 250 گرم

سیر له کرده 2 حبه

ادویه کاری یک قاشق چایخوری

سس سفید یک پیمانه

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

پنیر موزارلا 150 گرم

سفیده تخم‌مرغ  4 عدد

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فیله ماهی را با نمک مزه‌دار کنید. آن‌گاه در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و ماهی را تفت دهید.

حالا در ظرف مناسبی میگو، ماهی خرد کرده، سیر، نمک، فلفل و ادویه کاری را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

سپس سس سفید را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت گرم کنید و زرده‌ها را یکی یکی در آن بریزید و پیوسته آن را هم بزنید.

اینک از روی حرارت برداشته با پنیر و مواد فراهم کرده ترکیب کنید. حالا سفیده تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا پوک و سبک شود و با مواد آماده شده به آرامی مخلوط کنید .

در ظر ف سوفله‌خوری چربکرده بریزید و به روش بن‌ماری در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.

یادآوری 1:  سوفله همزمان با سرو غذا باید از فر خارج شود.

یادآوری 2: سرظر ف سوفله باید به اندازه 2 سانتیمتر خالی باشد تا هنگام پخت از ظرف سر نرود.

یادآوری 3: پخت به روش بن ماری باعث می شود سوفله لطیف‌تر شود.

برچسب ها: غذای مللانواع سوفلهآشپزباشیاعظم گلزارمنشسوفله و گراتنسوفله دریاییسوفله ماهی و میگوسوفله خوشمزه تعداد بازديد: 1286 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است