آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
فیله ماهی را با نمک مزهدار کنید. آنگاه در تابه مناسبی روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و ماهی را تفت دهید.
حالا در ظرف مناسبی میگو، ماهی خرد کرده، سیر، نمک، فلفل و ادویه کاری را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سپس سس سفید را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت گرم کنید و زردهها را یکی یکی در آن بریزید و پیوسته آن را هم بزنید.
اینک از روی حرارت برداشته با پنیر و مواد فراهم کرده ترکیب کنید. حالا سفیده تخممرغ را با همزن بزنید تا پوک و سبک شود و با مواد آماده شده به آرامی مخلوط کنید .
در ظر ف سوفلهخوری چربکرده بریزید و به روش بنماری در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.
یادآوری 1: سوفله همزمان با سرو غذا باید از فر خارج شود.
یادآوری 2: سرظر ف سوفله باید به اندازه 2 سانتیمتر خالی باشد تا هنگام پخت از ظرف سر نرود.
یادآوری 3: پخت به روش بن ماری باعث می شود سوفله لطیفتر شود.