تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مرضیه مرشدی
برنج قهوهای را از شب قبل بخیسانید و 15 دقیقه در آب جوش بپزید. برنج سفید را نیز در آب جوش بپزید و هر دو را در صافی بریزید.
حالا هر دو برنج را در سینی فر پهن كنید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. هر 5 دقیقه یكبار برنج را زیر و رو كنید تا به طور یكنواخت برشته شود.
سپس بگذارید برنج در دمای محیط خنك شود. آنگاه تخممرغها را در كاسه كوچكی بریزید و روغن كنجد را به آن بیفزائید. روغن مخصوص سرخكردنی را در تابه مناسبی بریزید، تخممرغها را بیفزائید و هم بزنید تا ببندد و طلائی رنگ شود.
اكنون املت را از تابه در آورید، رول كنید و رشتهای ببرید. اكنون ماهی را نیز در همان تابه تفت دهید و ادویهها، شكر، پیازچه، فلفل، كرفس، ذرت، برنج، املت و میگو را به آن بیفزائید و تفت دهید.
آنگاه سس سویا و گشنیز را به مخلوط فراهم كرده اضافه كنید و آن را از روی حرارت بردارید. حال برنج سرخكرده دریائی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.