Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 16:39

آبگوشت بزباش

آبگوشت بزباش

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

گوشت ماهيچه يا سردست خرد كرده   500 گرم

پياز خرد كرده  يك عدد متوسط

روغن 3 -4 قاشق سوپخوری

نمك  یك قاشق چايخوری

فلفل سياه  يك‌دوم قاشق چايخوری

زردچوبه يك قاشق چايخوری

لوبياي چشم‌ بلبلی 150 گرم

تره و جعفری و کمیشنبليله خرد كرده  500 گرم

ليموعمانی خيس كرده  4 عدد

سيب‌‍‌زمینی خرد كرده 3 عدد

آشپزباشی - ایران کوهستانی

گوشت، پياز و روغن را در قابلمه مناسبی بريزيد، روی اجاق بگذاريد و قدری تفت دهيد. آن‌گاه نمك، فلفل، زردچوبه و لوبيا را بيفزائيد، به ميزان كافي آب اضافه كنيد و با حرارت ملايم آن را بپزيد.

در اواسط پخت سبزی، ليمو عمانی و سيب‌زمینی را افزوده و اجازه دهيد تا آبگوشت كاملاً پخته شود. سپس آب‌گوشت را جدا سازيد و بقيه را بكوبيد تا كاملا نرم شود.

اينك آبگوشت بزباش را براي پذيرائی در ظرف مناسبی بكشيد و به همراه ترشی و نان سرو نمائيد.

برچسب ها: آبگوشتآشپزباشیایران کوهستانیآبگوشت بزباشطرز تهیه انواع آبگوشت تعداد بازديد: 1774 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است