آشپزباشی - ایران کوهستانی
گوشت، پياز و روغن را در قابلمه مناسبی بريزيد، روی اجاق بگذاريد و قدری تفت دهيد. آنگاه نمك، فلفل، زردچوبه و لوبيا را بيفزائيد، به ميزان كافي آب اضافه كنيد و با حرارت ملايم آن را بپزيد.
در اواسط پخت سبزی، ليمو عمانی و سيبزمینی را افزوده و اجازه دهيد تا آبگوشت كاملاً پخته شود. سپس آبگوشت را جدا سازيد و بقيه را بكوبيد تا كاملا نرم شود.
اينك آبگوشت بزباش را براي پذيرائی در ظرف مناسبی بكشيد و به همراه ترشی و نان سرو نمائيد.