Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

سس نخودفرنگی

سس نخودفرنگی

shooroshirin6

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

روغن زیتون           2 قاشق سوپخوری

سیر له کرده             1 حبه

نخودفرنگی 900 گرم

عصاره سبزیجات 1 عدد

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

برگ نعنا برای تزئین به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی-معصومه عیوضی

روغن را در تابهمناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه سیر را در روغن تفت دهید.

حالا نخودفرنگی را بیفزائید و 2 دقیقه آن را تفت دهید. سپس پودر عصاره سبزیجات، فلفل و نمک را افزوده و به میزان کافی آب اضافه کنید و آن را بپزید.

اینک مواد فراهم کرده خنک شده را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و آن را پوره کنید. حالا سس را در ظرف مناسبی بریزید و رویش را برگ نعنا بیارائید.

برچسب ها: انواع سسآشپزباشیمعصومه عیوضیسس نخود فرنگینخودفرنگی تعداد بازديد: 2640 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است