Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:03

كراكت سيب‌زمینی

كراكت سيب‌زمینی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

سيب‌زمینی 8 عدد متوسط

ژامبون خرد كرده يك پيمانه

پنير موزارلا تازه خرد كرده سه چهارم پیمانه

پیازچه خرد کرده یک دوم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

آرد 1 پيمانه

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

آرد سوخاری به ميزان لازم

روغن برای سرخكردن به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

سيب‌زمینیها را پوست بگيريد و 15 دقيقه در آب جوش بپزيد. آن‌گاه داغ داغ با چنگال له كنيد. سپس ژامبون، پنير، پيازچه، نمك، فلفل و پوره سيب‌زميني را با هم مخلوط كنيد.

حالا هر بار به اندازه يك نارنگی از مایه فراهم كرده برداريد و در دست گرد كنيد و قدری بفشاريد.

اينك به ترتيب در آرد، تخم‌مرغ و آرد سوخاری بغلتانيد و در روغن داغ سرخ كنيد. حالا كراكت‌ها را برای پذيرائی در ظرف مناسبی قرار دهيد، می توانيد اين غذا را با سالاد نیز سرو كنيد.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع غذا با سیب زمینیکراکت سیب زمینی تعداد بازديد: 1701 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است