ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
سيبزمینیها را پوست بگيريد و 15 دقيقه در آب جوش بپزيد. آنگاه داغ داغ با چنگال له كنيد. سپس ژامبون، پنير، پيازچه، نمك، فلفل و پوره سيبزميني را با هم مخلوط كنيد.
حالا هر بار به اندازه يك نارنگی از مایه فراهم كرده برداريد و در دست گرد كنيد و قدری بفشاريد.
اينك به ترتيب در آرد، تخممرغ و آرد سوخاری بغلتانيد و در روغن داغ سرخ كنيد. حالا كراكتها را برای پذيرائی در ظرف مناسبی قرار دهيد، می توانيد اين غذا را با سالاد نیز سرو كنيد.