ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
روغن، گوشت، نمك، فلفل، زردچوبه و پياز را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت اجاق بگذاريد و پيوسته هم بزنيد تا بپزد. آنگاه سبزي را بيفزائيد و يك دقیقه ديگر مواد را تفت دهيد.
سپس لپه پخته، برنج آبكش كرده، پياز داغ، زعفران و ماست را اضافه كنيد و مخلوط نمائيد. اكنون هر بار قدری از مواد فراهم كرده را روی برگ مو بريزيد و آن را به رول كنيد.
حالا در قابلمه مناسبی چند برگ مو قرار دهيد و دلمههای پيچيده شده را رويش بگذاريد. سپس بشقابی را روی سطح دلمهها قرار دهيد و شی سنگینی روی بشقاب بگذاريد.
حالا روی دلمهها آبجوش بريزيد به طوری كه رويش را بگيرد و به مدت 5/1 تا 2 ساعت با حرارت ملايم دلمهها را بپزيد، تا آب دلمه تبخير شود.
در نهايت كره را اضافه كنيد و 30 دقيقۀ ديگر با حرارت خیلی ملايم دلمه را بپزيد.
يادآوری: بهتر است برنج قدری زندهتر باشد.