Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:16

دلمۀ برگ مو

دلمۀ برگ مو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای6-8 نفر

روغن به ميزان لازم

گوشت چرخكرده 500 گرم

نمك و فلفل به ميزان لازم

زردچوبه يك قاشق چايخوری

پياز رنده كرده يك عدد متوسط

سبزی دلمۀ خرد كرده 400 گرم

(تره، شويد، گشنيز، ترخون، نعنا، پيازچه)

لپه 100 گرم

برنج 300 گرم (2 پيمانه)

پيازداغ 2 قاشق سوپخوری

زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوری

ماست 200 ميلي‌ليتر

كنسرو برگ مو به ميزان لازم

كره 100 گرم

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روغن، گوشت،‌ نمك، فلفل، زردچوبه و پياز را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت اجاق بگذاريد و پيوسته هم بزنيد تا بپزد. آن‌گاه سبزي را بيفزائيد و يك دقیقه ديگر مواد را تفت دهيد.

سپس لپه پخته، برنج آبكش كرده، پياز داغ، زعفران و ماست را اضافه كنيد و مخلوط نمائيد. اكنون هر بار قدری از مواد فراهم كرده را روی برگ مو بريزيد و آن را به رول كنيد.

حالا در قابلمه مناسبی چند برگ مو قرار دهيد و دلمه‌های پيچيده شده را رويش بگذاريد. سپس بشقابی را روی سطح دلمه‌ها قرار دهيد و شی سنگینی روی بشقاب بگذاريد.

حالا روی دلمه‌ها آبجوش بريزيد به طوری كه رويش را بگيرد و به مدت 5/1 تا 2 ساعت با حرارت ملايم دلمه‌ها را بپزيد، تا آب دلمه تبخير شود.

در نهايت كره را اضافه كنيد و 30 دقيقۀ ديگر با حرارت خیلی ملايم دلمه را بپزيد.

يادآوری: بهتر است برنج قدری زنده‌‌تر باشد.

برچسب ها: انواع دلمهدلمهدلمه برگ موآشپزباشیاعظم گلزارمنش تعداد بازديد: 2260 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است