Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 20:48

کیش لورن

کیش لورن

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8  نفر

آرد  255 گرم

نمک یک‌دوم قاشق چایخوری

کره سرد (خرد کرده) 150 گرم

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری

آب سرد 45 میلی‌لیتر (حدود3 قاشق سوپخوری)

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد درشت

بیکن خرد کرده 210 گرم

تخم‌مرغ  3 عدد

خامه صبحانه 300 گرم

شیر 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

پنیر چدار یا گودا 120 گرم (رنده کرده)

نمک و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

آرد و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و کره را به آن بیفزائید. آن‌گاه کره را با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده‌نان درآید.

سپس زرده تخم‌مرغ و آبلیمو را بیفزائید و آب را کم کم درون این مخلوط بریزید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

آن‌گاه خمیر را بین دو کاغذ روغنی باز کنید و آن را در قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر پهن نمائید (از قالب تارت که دیواره‌اش از کف آن جداست استفاده کنید). اطراف خمیر را مرتب کنید و اضافی‌هایش را بگیرید.

اکنون قالب را در سینی بگذارید و روی خمیر را با کاغذ روغنی و سرامیک‌های مخصوص بپوشانید تا هنگام پختن، خمیر پف نکند!

سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید و بعد کاغذ و سرامیک‌ها را بردارید و 10 دقیقه دیگر خمیر را بپزید تا طلائی‌رنگ شود.

حالا آن را در دمای محیط نگه دارید تا خنک شود. اینک در تابه مناسبی روغن بریزید و پیاز و بیکن را در آن تفت دهید تا پیاز نرم و بیکن ترد و برشته شود.

حالا مخلوط بیکن و پیاز را روی خمیر پخته کیش بریزید. سپس تخم‌مرغ‌ها را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی هم بزنید و خامه، شیر، پنیر نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون این مخلوط را روی بیکن و پیاز بریزید و کیش لورن را به مدت تقریبی 35 دقیقه یا تا زمانی‌که مایه میانی ببندد و طلائی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: انواع پای و تارتغذای خوشمزهغذای مللآشپزباشیافسانه ظروفیکیش لورنغذای خمیری تعداد بازديد: 1739 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است