ماهنامه آشپزباشی - فاطمه درویش
سيبزميني پخته را پوره كنيد و كنار بگذاريد آنگاه در ظرف مناسبی فیله ماهی را با شير 5 دقيقه بجوشانيد تا بپزد سپس كره را در تابه مناسب بريزيد و روی اجاق بگذاريد.
پيازچه را به آن اضافه كنيد و کمی تفت دهيد. حالا اسفناج را افزوده و 5 دقیقه ديگر تفت دهيد. اكنون پوره سيبزمینی را در ظرف مناسبی بريزيد.
سپس ماهی پخته، پيازچه، آرد، پوست ليمو، آبليمو، نمك و فلفل را بيفزائيد و مواد را با هم مخلوط كنيد. حالا هر بار از مايه فراهم كرده به اندازه يك نارنگی برداشته و در دست فرم دهيد.
اينك مايه را ابتدا در آرد، سپس در تخممرغ و آرد سوخاری بغلتانيد و در روغن داغ سرخ كنيد. حالا با جوانه آلفا و گوجهفرنگی بيارائيد و ميل كنيد