ماهنامه آشپزباشی - مریم نویدی زاده
گوشت را به صورت کبریتی خرد کنید. آنگاه نیمی از روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
حالا پیاز و گوشت را در روغن تفت دهید. سپس به میزان کافی آب بیفزائید و گوشت را بپزید.
سپس باقیمانده روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و نخودفرنگی را کمی تفت دهید. اینک سیبزمینی، نمک، فلفل، ادویه و گوشت پخته شده را به نخودفرنگی بیفزائید و بپزید.
زمانیکه آب خورش تبخیر شد، در صورت دلخواه گوجهفرنگیها را روی خورش بچینید و چند دقیقة دیگر خورش را بپزید تا جا بیفتد.