ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی
روغن زيتون، خردل و نیمی از آويشن را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد. آنگاه تكههای مرغ را با مواد فراهم كرده مخلوط نمائيد و يك شب در يخچال نگه داريد تا مزهدار شوند.
حالا تكههای مرغ را از مواد خارج كنيد و درون فر يا روی آتش كباب كنيد، تا هر دو طرف آن برشته و پخته شود. اينك كباب را در ظرف مناسبی به همراه ليموی كبابی كرده، قرار دهيد و با سس فراهم كرده و ريحان سرو نمائيد.
روش تهيه سس ليمو و خردل: خردل، آبليمو و آويشن باقيمانده را در ظرف مناسبی مخلوط كنيد.