Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:25

خوراك زبان مكزيكی

خوراك زبان مكزيكی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 -8 نفر

زبان گوساله 1 عدد كوچك

سير 2 حبه

برگ بو 3 عدد

قرص عصاره گوشت 2 عدد

نمك و فلفل به ميزان لازم

پياز خرد كرده 1 عدد متوسط

روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري

ژامبون خرد كرده 150 گرم

قارچ خرد كرده 200 گرم

زيتون بدون هسته 50 گرم

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

سس سويا 2 قاشق سوپخوري

سس گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوري

پودر پاپريكا 1 قاشق چايخوری

سركه يك‌چهارم پيمانه

آرد گندم 1 قاشق سوپخوری

سيب‌زمینی خلالی خرد كرده 4 عدد متوسط

ماهنامه آشپزباشی - شهناز فصاحتی

زبان را تميز كنيد و به همراه سير، برگ بو، عصاره گوشت،‌ نمك، فلفل و ميزان كافی آب در قابلمه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا زبان پخته شود.

آن‌گاه زبان پخته را پوست بكنيد و به صورت ورقه‌ای برش بزنيد. حالا آب زبان را از صافی رد كنيد و روی حرارت بجوشانيد تا به ميزان يك پيمانه برسد.

سپس پياز و روغن زيتون را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد و پياز را تفت دهيد، تا سبك و نرم شود. اينك ژامبون و قارچ را اضافه كنيد و قدری تفت دهيد.

حالا زيتون، رب گوجه‌فرنگی، سس سويا، سس گوجه‌فرنگي، پاپريكا، سركه و آرد گندم را به آن بيفزائيد، قدری تفت دهيد و سپس آب زبان را به آن اضافه كنيد تا چند جوش بزند و از روي حرارت برداريد.

اكنون در ظرف مناسبی برش‌های زبان و مخلوط فراهم كرده را قرار دهيد و با سيب‌زمینی سرخكرده آن را بيارائيد.

برچسب ها: آشپزباشیغذای مکزیکیخوراک مکزیکیخوراک زبان تعداد بازديد: 1465 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است