ماهنامه آشپزباشی - شهناز فصاحتی
زبان را تميز كنيد و به همراه سير، برگ بو، عصاره گوشت، نمك، فلفل و ميزان كافی آب در قابلمه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا زبان پخته شود.
آنگاه زبان پخته را پوست بكنيد و به صورت ورقهای برش بزنيد. حالا آب زبان را از صافی رد كنيد و روی حرارت بجوشانيد تا به ميزان يك پيمانه برسد.
سپس پياز و روغن زيتون را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد و پياز را تفت دهيد، تا سبك و نرم شود. اينك ژامبون و قارچ را اضافه كنيد و قدری تفت دهيد.
حالا زيتون، رب گوجهفرنگی، سس سويا، سس گوجهفرنگي، پاپريكا، سركه و آرد گندم را به آن بيفزائيد، قدری تفت دهيد و سپس آب زبان را به آن اضافه كنيد تا چند جوش بزند و از روي حرارت برداريد.
اكنون در ظرف مناسبی برشهای زبان و مخلوط فراهم كرده را قرار دهيد و با سيبزمینی سرخكرده آن را بيارائيد.