ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
آب را روی اجاق بگذاريد تا بجوش آيد. آنگاه قدری نمك و بعد ميگو را بيفزائيد و 30 ثانيه آن را بجوشانيد و در آبكش بريزيد. حالا قدري روغن در تابه بريزيد و روي اجاق بگذاريد.
پياز را در آن تفت دهيد تا نرم و سبك شود. سپس سير و قارچ را افزوده و تفت دهيد. اكنون فلفل دلمهای و پيازچه را اضافه كنيد و يك دقيقه ديگر مواد را تفت دهيد.
حالا نمك و فلفل را بيفزائيد و از روی حرارت برداريد تا خنك شود. سپس دوسوم پنير را اضافه كرده و مخلوط نمائيد. اينك از خمير فيلو مربعهایی به ابعاد 10×10 برش بزنيد.
بين هر دو خمير را با كره آغشته كنيد و در قالب مافين قرار دهيد. حالا يك قاشق از مواد فراهم كرده را در حفره ميان خمير بريزيد، رويش کمی پنير بپاشيد و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد در طبقه وسط، 15 الی 20 دقيقه بپزيد تا خمير طلایی شود