Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

پوره نخودفرنگی

پوره نخودفرنگی

shooroshirin6

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

نخودفرنگی پخته 350 گرم

سیر 1 حبه

پیازچهخرد کرده 2 ساقه

آبلیموی تازه 4 قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده کرده 1 قاشق سوپخوری

زیره سیاه  یک دوم قاشق چایخوری

سس فلفل تند به میزان لازم

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

گشنیز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

 

ماهنامه آشپزباشی-معصومه عیوضی

نخودفرنگی، سیر، پیازچه، آبلیمو، پوست لیمو، زیره، سس فلفل، روغن زیتون و فلفل سیاه را در کاسهدستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت پوره شود.

آن‌گاه گشنیز را افزوده و چند ثانیه دیگر دستگاه را روشن کنید. اینک مواد فراهم کرده را در ظرف مناسبی بریزید و تا هنگام مصرف در یخچال نگه دارید.

رویش را با پرک فلفل قرمز و لیموی تازه بیارائید. در کنار این پوره می‌توانید برنج قهوه‌ای پخته سرو کنید.

 

برچسب ها: انواع پورهآشپزباشیپوره نخودفرنگیمعصومع عیوضی تعداد بازديد: 1276 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است