Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:13

کسرول هویج و مرغ

کسرول هویج و مرغ

shooroshirin6

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

فیله مرغ خرد کرده و پخته 200 گرم

هویج خلالی خرد کرده و پخته 6 عدد

پیازچه خرد کرده 3 ساقه

فلفل دلمه‌ای خرد کرده 1 عدد

تخم مرغ 3 عدد

پنیر موزارلای رنده کرده 150 گرم

مواد لازم برای تهیة سس سفید:

آرد 1 قاشق سوپخوری

کره 25 گرم

شیر 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

نمک و فلفل به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - مرضیه مرشدی

مرغ، هویج، پیازچه و فلفل دلمه‌ای را با سس فراهم کرده مخلوط کنید. آن‌گاه سفیده و زرده‌های تخم‌مرغ را از هم جدا کنید.

حالا زرده‌ها را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را نیز با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

اکنون زرده‌های تخم‌مرغ را به مخلوط مرغ بیفزائید و هم بزنید. در پایان سفیده‌های تخم‌مرغ را افزوده و به آرامی مخلوط نمائید.

ظرف مناسبی را چرب کنید و مواد کسرول را درون آن بریزید. حالا رویش پنیر بپاشید و به مدت تقریبی 30-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید.

روش تهیه سس سفید: آرد و کره را در تابه کوچکی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.

آن‌گاه شیر را کم‌کم بیفزائید و پیوسته سس را هم بزنید تا غلیظ شود. نمک و فلفل را به سس بیفزائید و از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: آشپزباشیمرضیه مرشدیانواع کسرولکسرول هویج و مرغ تعداد بازديد: 1493 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است