ماهنامه آشپزباشی - مرضیه مرشدی
مرغ، هویج، پیازچه و فلفل دلمهای را با سس فراهم کرده مخلوط کنید. آنگاه سفیده و زردههای تخممرغ را از هم جدا کنید.
حالا زردهها را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. سپس سفیده تخممرغها را نیز با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
اکنون زردههای تخممرغ را به مخلوط مرغ بیفزائید و هم بزنید. در پایان سفیدههای تخممرغ را افزوده و به آرامی مخلوط نمائید.
ظرف مناسبی را چرب کنید و مواد کسرول را درون آن بریزید. حالا رویش پنیر بپاشید و به مدت تقریبی 30-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید.
روش تهیه سس سفید: آرد و کره را در تابه کوچکی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
آنگاه شیر را کمکم بیفزائید و پیوسته سس را هم بزنید تا غلیظ شود. نمک و فلفل را به سس بیفزائید و از روی حرارت بردارید.