آشپزباشی - افسانه ظروفی :
روشتهیه
تخممرغها، بادام، پسته و شکر را در کاسة همزن برقی بریزید و با همزن برقی بزنید. آنگاه آرد الک کرده و کره را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا سفیدة تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد شکر را کم کم به آن بیفزائید. سپس سفیدة همزده را همراه با وانیل به مخلوط تخممرغ و پسته افزوده و به آرامی مخلوط سازید. اکنون مایة فراهم کرده را در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی به اندازة 30×40 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 8-10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 230 درجة سانتیگراد بپزید. همینکه کیک خنک شد آن را به سه قسمت مساوی برش دهید. اینک یکی از کیکها را روی صفحة مناسبی قرار دهید و قدری شربت ساده رویش بمالید. سپس اندکی خامه روی کیک بمالید و لایة بعدی کیک را رویش بگذارید. دوباره کیک را با شربت مرطوب کنید و رویش خامه و مارمالاد بمالید. حالا آخرین لایة کیک را روی مارمالاد بگذارید و رویش را با خامه بپوشانید. آنگاه کیک را دستکم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. اکنون کیک را به اندازة دلخواهتان برش دهید و در صورت دلخواه با شکلات بیارائید.
یادآوری: برای ساختن شکلات طرحدار، شکلات را آب کنید و روی زرورق مخصوص شکلات بریزید. همینکه شکلات سفت شد، آن را به اندازة برشهای کیک برش دهید و روی کیک بگذارید. برای اینکار از کاتر داغ استفاده کنید.