ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی
روغن و پياز را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا پياز سبك و طلایی شود. آنگاه سير، نمك، فلفل و زردچوبه را بيفزائيد. حالا گل كلم و كلم براکلی را افزوده و 2 دقيقه ديگر مواد را تفت دهيد.
سپس پورگوجه فرنگی، لوبيا، جوز هندی، دارچين، تخم خردل و قارچ را اضافه كنيد. اينك پنير، زعفران، عسل و آب پرتقال را تركيب كنيد و کمی صبر نمائید تا پنير مزهدار شود.
سپس به مخلوط فراهم كرده بيفزائيد و 15 دقيقه روی حرارت ملايم بپزيد حالا مسمای قارچ را در ظرف مناسبی بكشيد رويش را با خردل و ليموترش بيارائيد.