Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:05

خوراک مرغ و زیتون (ایتالیائی)

خوراک مرغ و زیتون (ایتالیائی)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

ران مرغ 8 عدد

نمک  یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه  به میزان لازم

پوره گوجه‌فرنگی یک پیمانه

سیر له کرده  5 حبه

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

رزماری خرد کرده  1 قاشق چایخوری

سرکه سیب   یک‌دوم پیمانه

آب مرغ  یک‌دوم پیمانه

زیتون سیاه بدون هسته  یک‌سوم پیمانه

ریحان خرد کرده  یک‌سوم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه ران مرغ را که با نمک و فلفل مزه‌دار کرده‌اید را تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

سپس پوره گوجه‌فرنگی، سیر، پیازداغ، رزماری، سرکه سیب و آب مرغ را بیفزائید و با حرارت ملایم آن را بپزید. اینک زیتون و ریحان را به خوراک افزوده و پس از 5 دقیقه خوراک را در ظرف مناسبی بکشید.

یادآوری: این غذا را می‌توانید با چلو یا نان میل کنید.

برچسب ها: آشپزی مللخوراک مرغغذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشخوراک مرغ و زیتونانواع غذا با زیتونخوراک مرغ ایتالیایی تعداد بازديد: 1586 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است