آشپزباشی - معصومه عیوضی
طرز تهیه کرفس پلو
برنج را بخیسانید، بپزید و آبکش کنید. آنگاه در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.
حالا به ترتیب کرفس، لوبیا سبز، فلفل دلمهای، بامیه، پیازچه و براکلی را بیفزائید و قدری تفت دهید در انتها گشنیز، نمک، فلفل، ادویهها و زعفران را اضافه کنید و مخلوط نمائید.
اینک در قابلمه مناسبی کره را روی اجاق آب کنید و برنج آبکش کرده را با سبزیجات فراهم کرده ترکیب کنید و در قابلمه بریزید، در قابلمه را ببندید و به مدت تقریبی 25 تا 30 دقیقه پلو را دم کنید.
حالا پلو را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پلو زعفرانی بیارائید.