Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

مرصع پلو

مرصع پلو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 6 - 8 نفر

برنج 4 پيمانه (600 گرم)

فیله مرغ  600 گرم

نمك به ميزان لازم

زعفران حلكرده 5 قاشق سوپخوري

سیر  در صورت دلخواه

زرشك 100 گرم

خلال بادام 100 گرم

خلال پسته 100 گرم

خلال نارنج شيرين كرده 150 گرم

روغن به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را بخيسانيد، بپزيد و آبكش كنيد. آن‌گاه قدری روغن در قابلمه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد برنج را در قابلمه بريزيد و به مدت تقریبی 30 تا 45 دقيقه با حرارت ملايم دم كنيد.

حالا فيله‌های مرغ را در اندازه‌های مناسب برش بزنيد و به همراه نمك، 2 قاشق سوپخوری از زعفران و در صورت دلخواه مقدار کمی سير مزه‌دار كنيد و در كره تفت دهيد.

سپس زرشك را پس از تميز كردن در صافی بريزيد تا آب آن گرفته شود و با 2 قاشق روغن به مدت 30 ثانيه روی حرارت تفت دهيد. اينك 3 قاشق سوپخوری زعفران باقيمانده را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد.

حالا خلال بادام خيسانده، خلال پسته و خلال نارنج را به زرشك افزوده و مخلوط كنيد و از روی حرارت برداريد سپس قدری از مواد فراهم كرده را كنار بگذاريد .

 بقيه مواد را با چلو دم‌كشيده تركيب كنيد و در ديس مناسبي بكشيد و رويش را با فيله‌های مرغ و مواد كنار گذاشته بيارائيد.

در صورت دلخواه مي‌توانيد،‌ چلو را در دريس بكشيد و رويش را با مواد فراهم كرده و فيله‌های مرغ به شكل دلخواه بيارائيد.

يادآوري: در صورت تمايل به ميزان يك پيمانه كشمش پلوئی كه با كره تفت داده‌ايد را میتوانيد در مرصع پلو مورد استفاده قرار دهيد.

 

برچسب ها: انواع پلوآشپزباشیاعظم گلزارمنشمرصع پلو تعداد بازديد: 3337 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است