ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
برنج را بخيسانيد، بپزيد و آبكش كنيد. آنگاه قدری روغن در قابلمه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد برنج را در قابلمه بريزيد و به مدت تقریبی 30 تا 45 دقيقه با حرارت ملايم دم كنيد.
حالا فيلههای مرغ را در اندازههای مناسب برش بزنيد و به همراه نمك، 2 قاشق سوپخوری از زعفران و در صورت دلخواه مقدار کمی سير مزهدار كنيد و در كره تفت دهيد.
سپس زرشك را پس از تميز كردن در صافی بريزيد تا آب آن گرفته شود و با 2 قاشق روغن به مدت 30 ثانيه روی حرارت تفت دهيد. اينك 3 قاشق سوپخوری زعفران باقيمانده را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد.
حالا خلال بادام خيسانده، خلال پسته و خلال نارنج را به زرشك افزوده و مخلوط كنيد و از روی حرارت برداريد سپس قدری از مواد فراهم كرده را كنار بگذاريد .
بقيه مواد را با چلو دمكشيده تركيب كنيد و در ديس مناسبي بكشيد و رويش را با فيلههای مرغ و مواد كنار گذاشته بيارائيد.
در صورت دلخواه ميتوانيد، چلو را در دريس بكشيد و رويش را با مواد فراهم كرده و فيلههای مرغ به شكل دلخواه بيارائيد.
يادآوري: در صورت تمايل به ميزان يك پيمانه كشمش پلوئی كه با كره تفت دادهايد را میتوانيد در مرصع پلو مورد استفاده قرار دهيد.