ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
مرغابی را تميز كنيد و موهای باقيمانده روی پوستش را كز دهيد. آنگاه قدری روغن در قابلمه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد. تا روغن داغ شود، حالا مرغابی را در روغن داغ قرار دهيد.
حرارت را ملايم كرده و اطراف مرغابی را تفت دهيد. سپس 250 میلیليتر آب به همراه نمك، فلفل و زردچوبه بيفزائيد و با حرارت ملايم بگذاريد مرغابی بپزيد. اينك آلو برقانی را بشوئيد، بخيسانيد و قدري بپزيد.
نیمی از آن را به همراه خلال پوست پرتقال يا نارنج، خلال بادام، خلال پسته با هم مخلوط كنيد، سپس اين مواد را به آرامی درون شكم مرغابی بگنجانيد و اجازه دهيد تا مرغابی كاملا بپزد.
اينك 2 قاشق سوپخوری روغن در تابه مناسبی بريزيد. گردو، پيازداغ، دانه انار ترش، زعفران، نشاسته ذرت، آب پرتقال را افزوده، مخلوط كنيد و باقيمانده آلو را هم به آن اضافه كنيد.
حالا مواد را درون قابلمه بريزيد و صبر كنيد تا مرغابی مزهدار شود. سپس مرغابی را در ديس مناسبی قرار دهيد و با مواد باقيمانده آن را بيارائيد.