ماهنامه آشپزباشی - معصومه عیوضی
روغن کنجد را درتابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید، سبزیجات را درون روغن بریزید و تفت دهید، تا قدری نرم شوند. آنگاه نخودفرنگی، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا پاستا را در آب جوش و نمک 10-12 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شود. آن را آبکشی کنید. اینک آویشن، پرک فلفل قرمز، پوره گوجهفرنگی و روغن زیتون را با آن آغشته کنید. سپس پاستای مزه دار شده را با سبزیجات مخلوط نمائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید