ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
بلدرچينها را تميز كنيد آنگاه بلدرچين، پياز، روغن زيتون، نمك، فلفل، زردچوبه، زيره، زعفران و سير را در ظرف مناسبی مخلوط كنيد روی ظرف را با سلفون بپوشانيد و يك شب در يخچال نگه داريد تا مزهدار شوند.
حالا بلدرچينها و قدری روغن را در تابه مناسبی بريزيد و تابه را روی حرارت ملايم قرار دهيد، در تابه را ببنديد، هرازگاهی آنها را زير و رو كنيد تا بلدرچينها پخته و برشته شوند.
سپس آب پرتقال را با آرد ذرت مخلوط كنيد و به همراه خلال نارنج به بلدرچين بيفزائيد و صبر كنيد حدود 15 دقيقه خوراك بلدرچين مزهدار شود حالا فيلههاي پرتقال را به آن بيفزائيد و 5 دقيقه ديگر آن را بپزيد.
اينك بلدرچينها را در ظرف مناسبی قرار دهيد و با فیله پرتقال پخته شده آن را بيارائيد.