آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
آرد، نمک، مایه خمیر، پودر اورگانو را در کاسه مناسبی بریزید آنگاه شیر را کمکم بیفزائید و مخلوط کنید، در این فاصله روغن را هم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.
حالا خمیر را روی میز کار که قدری آرد پاشیدهاید به مدت 5 دقیقه ورز دهید.
سپس خمیر را در کاسه چربکرده قرار دهید و رویش را با هوله مرطوبی بپوشانید و در فضای آشپزخانه به مدت تقریبی یکونیم ساعت قرار دهید تا حجم آن دوبرابر شود.
حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و در ظرف پیتزا پهن کنید. آنگاه روی خمیر را با سس آغشته کنید و کمی پنیر بپاشید.
سپس از مواد فراهم کرده روی سطح خمیر قرار دهید و باقیمانده پنیر و پنیر موزارلا تازه را روی سطح خمیر بگذارید.
اینک ظرف پیتزا را در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی رنگ شود.
روش تهیه سس: تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق به مدت 5 دقیقه بجوشانید.