تحریریه ماهنامه آشپزباشی – معصومه عیوضی
لوبیا را یك ساعت بخیسانید، بپزید و كنار بگذارید. نیمی از روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. سپس سویا را 30 دقیقه در آب ولرم بخیسانید و در آبكش بریزید.
اینك سویا، نمك، فلفل، دارچین و جوزهندی را به پیاز بیفزائید و تفت دهید. حالا زردچوبه و رب گوجهفرنگی را نیز اضافه كنید و اندكی تفت دهید. اكنون باقیمانده روغن كنجد را در تابه دیگری بریزید و روی اجاق گرم كنید.
كرفس را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. آنگاه كرفس و آب (2 پیمانه) را به مخلوط سویا بیفزائید و هم بزنید و آن را روی حرارت ملایم بپزید.
30دقیقه قبل از پایان پخت، آلو، لوبیا چشم بلبلی پخته، قارچ و آب نارنج را هم درون خوراك بریزید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید. در صورت دلخواه این خوراك را با برنج قهوهای میل كنید.
یادآوری: میتوانید یك قاشق چایخوری نعنا خشك نیز به این خوراك بیفزائید.