ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر
ابتدا تخم مرغ، گشنیز، سیر، نمک و زنجفیل را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه ماهی را بیفزائید. حالا تابه مناسبی را چرب کنید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود.
سپس مایه فراهم كرده را در تابه بریزید و در تابه را بگذارید، چند دقیقه صبر کنید. اکنون کرم پنير را روی سطح املت بریزید و به کمک کفگیر آن را به شكل رولت درآورید.
حالا باقیمانده کرم را روی رولت بریزید و 5 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید. در صورت تمايل میتوانيد رولت را مطابق شکل برش بزنید و بیارائید.
روش تهیه کرم پنير: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن گاه تخمگشنیز، خردل و پنیر را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا کرم صاف و یکدست شود.
يادآوری: میتوانيد اين رولت را با ميگوی كباب كرده نيز درست كنيد.