آشپزباشی - سهيلا جباری:
روشتهیه
زردهي تخممرغ و پودر قند را با هم مخلوط كنيد و كره را نيز به آن بيفزائيد. بعد شير را افزوده و مخلوط سازيد سپس آرد را كمكم اضافه كنيد تا مايه، خمير شود و به دست نچسبد. خمير را در كيسهي نايلوني بگذاريد و به مدت يك ساعت در يخچال استراحت دهيد. آنگاه خمير را روي سطحي آردپاشي شده، باز كنيد و در قالب پاي چرب كرده، پهن كنيد. روي خمير را با چنگال سوراخ كنيد تا در هنگام پخت خمير بالا نيايد. روي خمير يك تكه كاغذ روغني بيندازيد و روي كاغذ را با حبوبات بپوشانيد. قالب را در سيني بگذاريد و در فر گرم شده با دماي 180 درجهي سانتيگراد، به مدت 15 دقيقه بپزيد. سپس كاغذ و حبوبات را از روي خمير برداريد و 15 دقيقهي ديگر در فر بپزيد تا خمير پاي برشته شود. بعد از خنك شدن، كرم ليمو را روي نان پختهي پاي بريزيد و آن را به مدت 2 تا 3 ساعت در يخچال قرار دهيد. بعد با خامهي فرم گرفته و حلقههاي ليمو، تزئين كنيد.
روش تهيهي كرم ليمو
زردههاي تخممرغ و شكر را با همزن برقي بزنيد تا رنگ آن روشن شود و مايه، كمي غليظ شود. بعد آرد ذرت را بيفزائيد و شير را كمكم به مايه اضافه نمائيد. حالا مايه را با حرارت ملايم روي اجاق قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا غليظ شود. آنگاه از روي اجاق برداريد و شير عسلي و پوست ليمو را به كرم بيفزائيد. پودر ژلاتين را روي آب ليمو بپاشيد و به روش بنماري حل كنيد و به كرم بيفزائيد. پس از گذشت 2 دقيقه، كرم را از روي اجاق برداريد و بعد از خنك شدن، به مصرف برسانيد.