آشپزباشی – افسانه ظروفی :
روشتهیه
آرد را در كاسة دستگاه غذاساز بریزید، كره را بیفزائید و دستگاه را روشن كنید تا كره با آرد مخلوط شود و به شكل خرده نان درآید. آنگاه نمك، پودرشكر، زردههای تخممرغ و به میزان كافی آب به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را در كیسة نایلونی بگذارید و یك ساعت، در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و آن را در قالبهای تارتلت به قطر تقریبی 5/6 سانتیمتر، پهن نمائید و روی خمیر چنگال بزنید تا هنگام پختن پف نكند! سپس قالبها را در یخچال بگذارید و پس از گذشت
20-40 دقیقه، خمیر تارتلت را به مدت تقریبی 12 دقیقه، در فرم گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. اینك صبر كنید تا تارتلت خنك شود و بعد مواد میانی را درون تارتلتها بریزید و 8 دقیقة دیگر، در فر بپزید. همینكه تارتلت خنك شد، آن را به مدت تقریبی 20 دقیقه در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود. در صورت دلخواه، هنگام پذیرائی روی تارتلتها قدری پودر كاكائو بپاشید.
روش تهیة مواد میانی: شكلات، خامه و قهوه را در كاسة مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش بگذارید تا شكلات آب شود. آنگاه این مخلوط را از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه كنار بگذارید تا خنك شود. حالا زردههای تخممرغ و شكر را در كاسة كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.