Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:24

پاي گريپ فروت

پاي گريپ فروت

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 10- 12 نفر

بيسكويت آسياب كرده  200 گرم

كره آبكرده   90 گرم

پوست گريپ فروت رنده‌كرده 2 قاشق چايخوري

مواد لازم ميانی:

تخم‌مرغ  5 عدد

شكر ريز 120 گرم

وانيلين يك‌چهارم قاشق چايخوري

آب گريپ فروت 250 ميلي‌ليتر (1 پيمانه)

كره خردكرده  125 گرم

خامه صبحانه  300 گرم

مواد لازم رويه:

گريپ فروت 1 عدد كوچك

شكر  100 گرم

آب 60 ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

بيسكويت، كره و پوست گريپ فروت را با هم مخلوط كنيد و در قالب كمربندی به قطر 24 سانتيمتر بريزيد. آن‌گاه مایه ميانی را فراهم كنيد و روی بيسكويت در قالب بريزيد.

سپس قالب را در فر گرم كرده با دماي 180 درجه سانتيگراد بگذاريد و پای را به مدت تقریبی 40 دقيقه يا تا زمانيكه مایه ميانی ببندد، بپزيد. همينكه پای خنك شد، آن را يك شب در يخچال نگه داريد.

حالا پای را با خامه فرم گرفته، فيله‌های گريپ فروت و مواد رويه بيارائيد و براي پذيرائي در ظرف زيبا و مناسبي قرار دهيد.

روش تهيه‌ی مواد ميانی: تخم‌مرغ‌ها و شكر را همراه با وانيلين در ظرف كوچکی بريزيد و روی حرارت آب‌جوش بگذاريد و با همزن برقی بزنيد تا كمرنگ‌ و غليظ شود.

آن‌گاه آب گريپ فروت و كره را بيفزائيد و همچنان به همزدن ادامه دهيد تا مايه اندکی غليظ شود. سپس آن را از روی حرارت برداريد، رويش را بپوشانيد و بگذاريد خنك شود. حالا خامه را به مایه فراهم‌كرده و خنك شده بيفزائيد.

روش تهيه‌ی مواد رويه: پوست گريپ فروت را خلالی خرد كنيد. شكر و آب را در ظرف مناسبی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر حل شود.

سپس آن را بجوشانيد، پوست گريپ فروت را بيفزائيد و شربت را 3 دقیقهديگر بجوشانيد تا پوست گريپ فروت نرم و شفاف شود. حالا آن را در صافی بريزيد و بگذاريد كاملاً خنك شود.

يادآوري: مي‌توانيد تلخی پوست گريپ فروت را بگيريد و بعد آن را در شربت بيندازيد.

برچسب ها: انواع پایپای گریپ فروتآشپزباشیافسانه ظروفی تعداد بازديد: 1415 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟