Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:18

تارتلت شکلات و مرنگ

تارتلت شکلات و مرنگ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم:

آرد 225 گرم

پودر شکر 2 قاشق سوپخوری

کره سرد (خرد کرده) 100 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد (50 گرمی)

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم میانی:

خامه صبحانه 200 گرم

شکلات شیری یا تلخ 200 گرم

کره 20 گرم

مواد لازم برای تهیه مرنگ:

سفیده تخم‌مرغ 2 عدد

پودر شکر نرم و الک‌کرده 200 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

آرد، پودر شکر و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید. آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.

خمیر به دست آمده را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و در قالب‌های تارتلت به قطر10 سانتیمتر قرار دهید.

اضافی‌های اطراف خمیر را بگیرید و قالب‌ها را در سینی شیرینی‌پزی بگذارید. حالا روی خمیرها را با کاغذ روغنی و سرامیک‌های مخصوص بپوشانید و 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

اکنون کاغذ و سرامیک‌ها را بردارید و 10 دقیقه دیگر، تارتلت‌ها را بپزید. همینکه تارتلت‌ها خنک شدند، داخلشان را با مایه میانی پر کنید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا مایه میانی کاملا ببندد.

سپس تارتلت را با مرنگ بیارائید و در صورت دلخواه تکه‌های کوچکی از ورق طلا، روی مرنگ بگذارید.

روش تهیه مایه میانی: خامه را گرم کنید و شکلات و کره را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

روش تهیه مرنگ: سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آن‌گاه پودر شکر را کم کم به آن بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا مرنگ صاف و براق شود.

اکنون مرنگ را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر 1 سانتیمتر بریزید و از آن برای آراستن تارتلت استفاده کنید.

برچسب ها: دسرتارتلتانواع تارتآشپزباشیافسانه ظروفیتارتلت شکلات و مرنگ تعداد بازديد: 1463 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟