Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:19

دونات مارمالادی

دونات مارمالادی

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 عدد

آرد................ 260 گرم

بیکینگ‌پودر..................... یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

شکر دانه ریز.............. 100 گرم

نمک................. یک‌چهارم قاشق چایخوری

شیر نارگیل................... 225 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ همزده................ 2 عدد (50 گرمی)

کرة‌ آبکرده.............. 35 گرم

پودر نارگیل............150 گرم

مارمالاد (فروت فیل)...............  به میزان دلخواه

آشپزباشی - افسانه ظروفی:

روش تهیه

فر را با دمای 190 درجة سانتیگراد گرم کنید و دو قالب شش تائی دونات را چرب نمائید. آرد و بیکینگ‌پودر را در کاسة مناسبی الک کنید و شکر و نمک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. آن‌گاه در مرکز این مخلوط حفره‌ای بسازید و مخلوط شیر نارگیل، تخم‌مرغ و کره را درون این حفره بریزید و هم بزنید. سپس 50 گرم از پودر نارگیل را به مایة فراهم کردة دونات افزوده و مخلوط سازید. حالا مایة دونات را در کیسة شیرینی‌پزی دارای ماسورة ساده بریزید و دوسوم از حجم قالب‌ها را از این مایه پر کنید. اکنون دونات‌ها را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر بپزید و پس از پختن، 5 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد آنها را روی پنجرة سیمی برگردانید و بگذارید خنک شوند. اینک باقیماندة پودر نارگیل را در ظرف مناسب بریزید، روی دونات‌ها مارمالاد گرم کرده و صاف شده بمالید و روی نارگیل بغلتانید. آن‌گاه دونات‌ها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

خواص  نارگیل  

نارگیل غنی از کالری، ویتامین ها و مقدار زیادی مواد معدنی است.100 گرم نارگیل حاوی 350 گرم کالری است.

برچسب ها: دوناتطرز تهیه دوناتآموزش شیرینی پزیدونات مارمالادی تعداد بازديد: 723 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است