روشتهیه
آرد سفيد را در تابه نچسب همراه روغن روي شعله ملايم مرتب هم بزنيد تا طلايي شود. سپس ظرف را از روي آتش برداشته پودر قند و هل را به آرد سرخ شده بيفزاييد سپس كمي از اين مايه را جدا كرده كاكائو را اضافه و به كمك قاشق كاملاً مخلوط كنيد تا يك رنگ شود. از مايه روشن تر داخل جعبه يا ظرف مورد نظر كه بايد كم عمق باشد ريخته و با قاشق صاف كنيد و مواد كاكائويي را به طور مرمري روي آن پخش و يكنواخت نماييد.
بگذاريد ظرف برشتوك سرد شده و خودش را بگيرد و به شكل دلخواه برش دهيد و با پودر پسته تزيين كنيد.
نكته:
درصورتيكه برشتوكها به ته ظرف چسبيد براي جدا سازي آن ظرف برشتوكها را چند لحظه روي بخار آب جوش بگذاريد تا نرم شود، سپس جدا نماييد.
اگر مايل باشيد ميتوان مقداري فندق يا گردوي خرد شده يا پودر زنجبيل و يا دارچين در مايه آرد مخلوط كرد.
برشتوك را ميتوان در سه لايه شكلاتي، سفيد، شكلاتي يا سفيد، شكلاتي، سفيد تهيه كرد.