طرز تهیه
كره، شكر، وانيل و نمك را با هم مخلوط و با همزن بزنيد تا كرم رنگ شود. سپس سفيدة تخممرغ را اضافه كرده و مجدداً به زدن ادامه دهيد.
آرد سفيد و آرد سيبزميني را اضافه كرده و مواد را مخلوط كنيد تا خمير درست شود. سپس خمير را نيم ساعت در يخچال قرار دهيد. بعد روي سطح ميز را آرد بپاشيد و خمير را به قطر 3 ميليمتر باز كنيد و به اشكال مختلف قالب بزنيد. در صورت تمايل روي آنها را زرده و شكر دانه درشت بزنيد يا با خلال بادام و پسته تزيين كنيد يا بعد از پخت در شكلات آب شده بغلتانيد. سپس كف سيني فر را كاغذ روغني انداخته و شيرينيها را در سيني قرار دهيد. سيني را به مدت 12 تا 15 دقيقه در فر 180 درجة سانتيگراد قرار دهيد. پس از پختن و سرد شدن شيرينيها ميتوانيد ميان آنها را مارمالاد و يا شكلات قرار دهيد.