Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:07

شيرينی شكری

شيرينی شكری

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

كره................. 125 گرم

شكر................. 60 گرم

وانيل.................. نصف قاشق چايخوري

نمك.............. يك چهارم قاشق چايخوري

سفيدة تخم‌مرغ....................نصف يك عدد

آرد سفيد................ 175 گرم

آرد سيب‌زميني...................2 قاشق سوپخوري

رندة پوست پرتقال.......................يك هشتم قاشق چايخوري

طرز تهیه

كره، شكر، وانيل و نمك را با هم مخلوط و با همزن بزنيد تا كرم رنگ شود. سپس سفيدة تخم‌مرغ را اضافه كرده و مجدداً به زدن ادامه دهيد.

آرد سفيد و آرد سيب‌زميني را اضافه كرده و مواد را مخلوط كنيد تا خمير درست شود. سپس خمير را نيم ساعت در يخچال قرار دهيد. بعد روي سطح ميز را آرد بپاشيد و خمير را به قطر 3 ميليمتر باز كنيد و به اشكال مختلف قالب بزنيد. در صورت تمايل روي آنها را زرده و شكر دانه درشت بزنيد يا با خلال بادام و پسته تزيين كنيد يا بعد از پخت در شكلات آب شده بغلتانيد. سپس كف سيني فر را كاغذ روغني انداخته و شيريني‌ها را در سيني قرار دهيد. سيني را به مدت 12 تا 15 دقيقه در فر 180 درجة سانتيگراد قرار دهيد. پس از پختن و سرد شدن شيريني‌ها مي‌توانيد ميان آنها را مارمالاد و يا شكلات قرار دهيد.

برچسب ها: شیرینیطرز تهیه شیرینیشیرینی بدون فرشیرینی خانگیشيرينی شكری تعداد بازديد: 271 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است